Verkoop mobiele zuigwand

 

Te koop Mobiele Zuigwand/unit.

 

Deze zuigwand is ideaal om overal neer te zetten. Met deze zuigunit is het heel makkelijk kleine partijtjes aardappelen of uien in kisten te drogen op elk gewenste plek. Ook kunnen problemen met rot nu apart worden weg gezet en met meer ventilatie capaciteit worden gedroogd. Ze hoeven dan niet tussen de rest van de partijen te staan en zo houdt u u vaste droogwand helemaal vrij voor de rest van u producten. De zuigunit heeft een palletopening aan de onderkant en kan zo overal neer gezet worden.

Deze zuigunit heeft de maten:

bodem: 1,20m x 1,24 m

hoogte: 3,66m

zuigopening: 0,50m x 3,40m

Andere maten in overleg te leveren.

Deze unit is ook te leveren met een 4 kw ventilator compleet gemonteerd met sterdriehoekschakelaar en motorbeveiliging en snoer (10m) en stekker (32amp). De ventilator heeft een capaciteit om ongeveer115/125 ton uien te drogen en 180/200 ton aardappelen bij normale omstandigheden. Andere soort ventilator ook in overleg te leveren.

Tevens kunnen wij per unit een aantal zuigkleden aanbieden. De zuigkleden zijn 10 meter lang en 2,50m breed en licht van gewicht (ideaal om over de kisten te trekken). Om de 1,20m zit een profiel in het midden geplaatst van 0.80m  lang die  het zuigkleed op zijn plek  houdt tussen de opening van kisten. De rest van het kleed kan zich dan goed over de aardappels heen vormen.

Voor meer informatie of bestellen van een zuigunit stuur dan een bericht via de contact pagina of neem contact op met:

Jasper Muller

Tel. 06-10968661